A murit cel mai bătrân blogger din lume. Câți ani avea acesta

Cel mai în vârstă blogger din lume, suedeza Dagny Carlsson, a murit la vârsta de 109 ani. Potrivit DPA, anunțul a fost făcut de către regizoarea care a reușit să facă un documentar despre viaţa ei.

Asa Blanck, care a realizat documentarul „Life begins at 100” despre Carlsson în 2017 a declarat că, deşi nu este neobişnuit ca o persoană să moară la aproape 110 ani, decesul lui Carlsson reprezintă o pierdere dureroasă.

La vârsta de 100 de ani și-a înfiinţat propriul blog

La vârsta de 99 de ani,  bloggerița Dagny Carlsson a urmat un curs de calculatoare, iar la 100 de ani și-a înfiinţat propriul blog „Blogga med mig!” (Blog cu mine). Pe platforma de socializare se regăseau povești despre viața sa de zi cu zi, inspirându-și cititorii fideli.

„Sunt o femeie în vârstă căreia îi plac majoritatea lucrurilor. Ar putea fi o operă, dar şi conversaţii obişnuite despre subiecte amuzante şi dificile, dar mai presus de toate îmi plac lucrurile amuzante”, a scris aceasta pe blog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...