A murit cel mai frumos bărbat din lume, un actor austriac

Helmut Berger, un actor de origine austriacă, devenit star de cinema în anii 1960 şi 1970 în Europa, după ce a jucat în filmele regizorului italian Luchino Visconti, a murit la vârsta de 78 de ani. În anii săi de glorie, Berger era considerat cel mai frumos bărbat din lume.

După cum a anunțat agentul său, Beger a murit „paşnic, dar totuşi în mod neaşteptat”, joi dimineaţa, în oraşul său natal Salzburg.

Berger s-a născut în Bad Ischl, Austria, la 29 mai 1944. A lucrat ca figurant la Roma până să fie descoperit de Visconti, cel care i-a dat și primul rol. Austriacul a jucat în filme precum „The Damned”, „Ludwig”, „Conversation Piece”. A mai colaborat cu regizori precum Vittorio De Sica, Massimo Dallamano sau Francis Ford Coppola, potrivit Mediafax. 

Austriacul „s-a bucurat din plin de motto-ul „La Dolce Vita” toată viaţa sa”. În urmă cu mulţi ani spunea: „Am trăit trei vieţi şi în patru limbi! Je ne regrette rien!”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...