A murit Jerry Springer! La 79 de ani, celebrul prezentator suferea de o „boală cruntă”

A murit Jerry Springer, legendarul prezentator american, celebru pentru emisiunea The Jerry Springer Show pe care a găzduit-o timp de 27 de ani. Jerry Springer s-a stins la 79 de ani din cauza unei „boli crunte” pe care o descoperise de câteva luni, după cum a afirmat un purtător de cuvânt al familiei.

Jerry Springer a derulat emisiunea Jerry Springer Show timp de 27 de ani, între 1991 și 2018, adunând aproape 5.000 de ediții. A fost și primar al orașului Cincinnati (Ohio) în perioada 1977-1978.

Un purtător de cuvânt al familiei spune că Jerry Springer se lupta cu o „boală cruntă’. Sursele TMZ spun că suferea de cancer și a fost diagnosticat în urmă cu câteva luni, iar săptămâna aceasta boala s-a agravat.

Purtătorul de cuvânt spune că a murit joi dimineață, liniștit în casa lui din zona Chicago, citează stirileprotv.ro.

„Abilitatea lui Jerry de a se apropia de oameni a fost în centrul succeselor sale în tot ceea ce a încercat, fie că a fost vorba de politică, emisiuni TV sau doar glumit cu oameni de pe stradă care voiau doar o fotografie sau să schimbe o vorbă cu el’, a declarat purtătorul de cuvânt al familiei.

„Pierderea sa este de neînlocuit și doare imens, dar amintirea intelectului, a sufletului și umorului său vor rămâne’, a adăugat acesta.

Cine a fost Jerry Springer

Gerald Norman Springer s-a născut pe 13 februarie 1944, în Londra, și la vârsta de 4 ani a emigrat împreună cu părinții lui în Statele Unite. În tinerețe, a lucrat la campania lui Robert F. Kennedy, iar după asasinarea acestuia a început să practice dreptul, fiind partener la o firmă de avocatură timp de 12 ani.

Fost consilier de campanie al lui Robert F. Kennedy, fratele fostului președinte american John F. Kennedy, Jerry Springer fost ales în Consiliul Municipal din Cincinnati în 1971 și a devenit primarul orașului în 1977.

Însă, Jerry Springer a devenit o senzație în întreaga lume cu spectacolul său care a debutat în 1991.

În afara emisiunii care î-a purtat numele, Jerry Springer a mai găzduit America’s Got Talent între 2007 și 2008 și emisiunea Judge Jerry între 2019 și 2022. Totodată, a prezentat mai multe ediții de Miss World și Miss Univers, mai multe emisiuni de radio și a avut numeroase alte apariții în producții TV.

foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...