A murit primul James Bond, „cel mai sexy bărbat al secolului” – actorul Sean Connery

Actorul scoţian Sean Connery, care l-a interpretat pe legendarul agent James Bond, a murit la vârsta de 90 de ani, a anunţat sâmbătă BBC, citând familia actorului.

Născut pe 25 august 1930, în Regatul Unit, Connery a avut primul rol major în 1957, în „Fără întoarcere”. În 1963 a fost ales să joace rolul lui james Bond, fiind preferat altor candidați celebri precum Roger Moore sau Cary Grant.

În 1989 a fost proclamat „cel mai atrăgător bărbat în viață” de către revista „People”, iar în 1999, la 69 de ani, a fost ales în cadrul unui sondaj de opinie „Cel mai sexy bărbat al secolului”

Actorul s-a bucurat de o lungă carieră încununată de numeroase premii, inclusiv un premiu Oscar, două Bafta şi trei Globuri de Aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Augustin Oancea, cel mai ”deștept băiat” din pandemie! A participat singur...

Dispariția din piață a celui mai deștept băiat din energie, Bogdan Buzăianu, legat ombilical de curentul ieftin de la Hidroelectrica, a făcut loc pe...