A murit Ronnie Tutt, bateristul care a cântat cu Elvis Presley aproape un deceniu

Bateristul Ronnie Tutt, care a cântat cu Elvis Presley din 1969 până la decesul starului, a murit pe 16 octombrie, la vârsta de 83 de ani, potrivit BBC.

Soţia lui, Donna, a declarat pentru TMZ că muzicienul a murit sâmbătă, din cauze naturale, în casa lui din Tenessee, după ce de multă vreme suferea de o boală de inimă.

Pe lângă faptul că a fost un baterist legendar, a fost un bun prieten pentru mulţi dintre noi aici, la Graceland”, a fost scris pe site.

Născut în Dallas, pe 12 martie 1938, Tutt a lucrat, de-a lungul carierei de şase decenii, cu Billy Joel, Neil Diamond şi Jerry Garcia.

Poate fi ascultat pe „Piano Man” al lui Joel, „King of America” al lui Elvis Costello şi pe „GP” şi „Grievous Angel” ale lui Gram Parsons.

El s-a alăturat lui Elvis Presley pentru turneul „Taking Care of Business”, început în 1969, împreună cu chitaristul James Burton şi alţi muzicieni.

Într-un interviu din 2016 acordat fan clubului Elvis din Australia, Tutt a recunoscut că nu a fost un mare admirator al starului până ce l-a cunoscut pentru o audiţie pentru acel turneu.

„Odată ce îl întâlneai şi înţelegeai farmecul pe care omul îl avea, nu puteai decât să iubeşti ceea ce făcea”, a spus el. „Am avut o relaţie minunată imediat. Ochii noştri se priveau tot timpul”, a declarat acesta.

Tutt a continuat să lucreze cu Elvis Presley până la moartea acestuia, în 1977, şi a cântat alături de trupa din turneu mai mulţi ani după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...