A murit un fost acționar al Rapidului, supranumit și ”milionarul KIA”

Un fost acționar al Rapidului, care a cochetat cu politica și era supranumit ”milionarul KIA”, a murit la vârsta de 63 de ani.

Este vorba de Liviu Goncea, un om de afaceri influent, care a cumpărat 48% din acțiunile Rapidului, pe vremea când echipa era în Liga a II-a.

Cel care a făcut anunțul decesului lui Goncea a fost Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului

‘’Drum lin spre cer, Liviu! Mulțumesc pentru prietenia ta. Mulțumesc pentru că timp de 30 de ani ai fost alături de mine, ajutându-mă și susținându-mă.

Sunt trist, mă doare. Ai plecat dintre noi mult prea devreme. Mai aveai multe de făcut și de oferit.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!”, a transmis Daniel Tudorache.

Liviu Goncea era supranumit ”milionarul KIA” și a fost consilier local al Primăriei Sectorului 1, ales pe listele PSD – UNPR. De asemenea, afaceristul a mai fost membru PSD, dar și PMP.

În 2012, Liviu Goncea a candidat la Primăria Sectorului 1, pentru postul de edil. La acel moment, a devenit cunoscut pentru faptul că își propunea mutarea Gării de Nord în afara orașului, potrivit DCNews.ro.

În anul 2020, Goncea deținea 51% din acțiunile Mit Motors International și KIA Romauto. În același timp, afaceristul mai avea terenuri în București și Sinaia, precum și o casă de vacanță la Sinaia.

Liviu Goncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...