A pus nou născutul într-un sac și l-a aruncat la gunoi

Încerc să scriu această știre cu scopul de a transmite informația în sine, și nu opinia mea. Pentru că, recunosc, am una. O opinie. Așa…

O femeie, mă rog, o fată tânără, necăsătorită, a născut duminică, fără să știe nimeni, deci, nici familia, un copil, l-a pus întru-n sac de gunoi, a legat sacul și l-a aruncat la ghena de gunoi de lângă locuința ei.

A considerat că episodul s-a încheiat. Că nou născutul moare. Că nimeni n-o să știe niciodată, nici că a născut, nici că a ucis bebelușul. Numai că, planurile ei au fost stricate de un vecin. Omul, când a dus și el gunoiul, a avut senzația că aude din fundul ghenei un plâns de copil.

Dar, cum nu a persistat plânsul, a plecat acasă. Ceva mai târziu, plimbându-se prin casă, plânsul acela, deși mai slab, s-a făcut iar auzit. Atunci, omul s-a dus și a verificat toate tomberoanele cu gunoi. Și, într-unul a găsit bebelușul cu cordonul ombilical încă netăiat.

Au fost alertați polițiștii, medicii, protecția copilului. Din fericire, bebelușul a răspuns la toate manevrele de stabilizare și acum e în afară de orice pericol. Evident, la spital, unde a fost dus pentru monitorizare și medicație.

Iar polițiștii au luat casă cu casă din zonă la rând ca să dea de mama care aruncase nou născutul la gunoi. Desigur, au găsit-o și au dus-o și pe ea la spital. Nu au făcut, însă, public, numele ei. Au spus doar că e foarte tânără și necăsătorită. Asta se întâmpla în Grimsby, un oraș de coastă din Lincolnshire, Anglia. Mama va plăti, conform legii, pentru fapta ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dacian Cioloş este cetăţean francez?EXCLUSIV

Aflat dintotdeauna într-un con de umbră, fostul minuscul funcţionăraş agronom ajuns cu sprijinul nemijlocit al “ciumei roşii” comisar european, ba chiar şi premier al...

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...