A scăpat de război și a murit de inimă!

Culmea fatalității, așa s-ar putea afirma despre o femeie din Ucraina, care scapă cu viață din iadul războiului și face stop cardio-respirator la Roma, la coborârea din autobuz!

Femeia avea 46 de ani, călătorise mai bine de 30 de ore cu autobuzul și avea, de mai mult, timp, probleme cardiace. După ce a trecut de controlul medical obișnuit, a acuzat dureri crunte în piept și s-a prăbușit la pământ.

Încercările de resuscitare ale echipajului medical venit de urgență la fața locului au fost inutile, tot ceea ce-au mai putut să facă medicii fiind constatarea decesului.

De față au fost și cei doi copii ai femeii, în vârstă de 11 și de 12 ani. Ei vor fi duși la o biserică, până va fi anunțat tatăl lor, care a rămas în Ucraina.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...