A ținut 21 de ani în casă cu el cadavrul nevestei moarte!

O dovadă de dragoste eternă, așa a spus un bărbat din Bangkok, Thailanda, în vârstă de 72 de ani, care a trăit într-o casă mică, timp de 21 de ani, cu cadavrul soției sale moarte în 2001.

Omul se numește Charn Janwatchakal și, după cum scrie The Mirror, bătrânul a decis acum să o incinereze pe femeia moartă cu ajutorul Fundației Phet Kasem Bangkok. La momentul decesului, omul, care a lucrat ca medic în Armata Regală Thai, a anunțat că soția sa a murit.

Însă, nu a îngropat-o și nu a incinerat-o 21 de ani. Pentru că anunțase autoritățile, nu a fost pedepsit că a păstrat trupul neînsuflețit în locuință cu el. În tot acest timp, Charn a vorbit cu cadavrul și, în general, s-a purtat ca și cum femeia ar fi fost încă vie.

Bărbatul de 72 de ani spune că ceea ce-a făcut el este o dovadă de dragoste eternă, pentru că n-a putut să se despartă de cea pe care a iubit-o mai presus de orice în viață.

Totuși, acum, Charn a decis să-i facă soției o ceremonie de incinerare, căci se teme că moare și nu mai are cine să-i facă această operațiune firească și necesară. A organizat incinerarea împreună cu ajutorul Fundației Phet Kasem Bangkok, în al cărei director a căpătat încredere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...