A ținut 21 de ani în casă cu el cadavrul nevestei moarte!

O dovadă de dragoste eternă, așa a spus un bărbat din Bangkok, Thailanda, în vârstă de 72 de ani, care a trăit într-o casă mică, timp de 21 de ani, cu cadavrul soției sale moarte în 2001.

Omul se numește Charn Janwatchakal și, după cum scrie The Mirror, bătrânul a decis acum să o incinereze pe femeia moartă cu ajutorul Fundației Phet Kasem Bangkok. La momentul decesului, omul, care a lucrat ca medic în Armata Regală Thai, a anunțat că soția sa a murit.

Însă, nu a îngropat-o și nu a incinerat-o 21 de ani. Pentru că anunțase autoritățile, nu a fost pedepsit că a păstrat trupul neînsuflețit în locuință cu el. În tot acest timp, Charn a vorbit cu cadavrul și, în general, s-a purtat ca și cum femeia ar fi fost încă vie.

Bărbatul de 72 de ani spune că ceea ce-a făcut el este o dovadă de dragoste eternă, pentru că n-a putut să se despartă de cea pe care a iubit-o mai presus de orice în viață.

Totuși, acum, Charn a decis să-i facă soției o ceremonie de incinerare, căci se teme că moare și nu mai are cine să-i facă această operațiune firească și necesară. A organizat incinerarea împreună cu ajutorul Fundației Phet Kasem Bangkok, în al cărei director a căpătat încredere.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole