A vrut să intre la un meci de baschet cu un întreg arsenal de luptă în rucsac (VIDEO)

Un tânăr de 21 de ani a încercat să intre în Sala Sporturilor din Arad, la meciul de bachet feminin dintre UAV Arad și Rapid, cu un adevărat arsenal de luptă.

Acesta avea în rucsac o petardă cu fitil, 3 cutii de materiale pirotehnice, un pumnal de 16 cm, un lanț învelit în material textil de un metru lungime.

„Pe timpul misiunii de asigurare a ordinii publice la

meciul de  baschet feminin Baschet UAV Arad și  Rapid București, jandarmii arădeni au descoperit un bărbat în vârstă de 21 de ani care  încerca să între în Sala  Sporturilor din municipiul Arad, cu un rucsac în care deținea un întreg arsenal de lupta: o petardă cu fitil, 3 cutii de materiale pirotehnice, un pumnal de 16 cm, un lanț învelit în material textil de un metru lungime. Întrebat de bunurile pe fare le avea asupra să acesta a declarat că le-a achiziționat de la București, și că le poartă permanent asupra să pentru autoapărare. Jandarmii arădeni au întocmit actele de sesizare care  împreună cu bunurile vor fi predate IPJ Arad  în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul jandarmilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...