Abia acum? Botezatu, „dat pe spate” de Vama Veche

Cătălin Botezatu a rămas impresionat de litoralul românesc, după ce a ajuns prima oară la Vama Veche! Nu se știe dacă din proprie inițiativă sau ca promovare turistică…

Astfel, vedeta regretă că nu a cunoscut zona mai devreme, ci de abia acum, la vârsta de 55 de ani, și le recomandă tuturor, indiferent de statutul social, să viziteze măcar o dată Vama Veche, potrivit Viva.

De obicei, creatorul de modă își petrecea vacanțele în destinații luxoase. În cadrul unui interviu, el a vorbit despre experiența unui concediu în România.

E ceva superb, lume bună. Parcă nu ești în Romania. Am văzut niste locatii… Deși, de-a lungul timpului am auzit de Vamă lucruri frumoase și suculente ca povestiri, iată, la vârsta mea, pentru prima oară în viață am ajuns aici. Inițial, am fost la ziua unui prieten care tot venea în Vamă la o vilă superbă, Ilios. Când am intrat în ea mi s-a părut că mă aflu în altă țară.

Totul era modern, de la decorațiuni, cameră, piscină… mi s-a părut o altă lume. Și nu doar aici. Aceeași impresie mi-au dat-o și alte construcții. Parcă nu făceau parte din acea Vamă de care auzisem eu. Să nu mai spun de plajele frumoase, de muzică, baruri, cluburile extraordinare cu decorațiuni frumoase”, zice Botezatu.

Laude târzii

M-a surprins să văd oameni foarte mișto și să văd partea de vamaioți, oamenii tipic vămii, dar și oameni ok, din toată țara. Oamenii vămii cu acel șarm, acea poezie, acea chestie unică, cum doar în România și în Vamă găsești. La polul opus se spune că, dacă nu ai cunoscut Mykonosul de acum 25 de ani, Mykonosul de atunci nu se mai compară cu Mykonosul de acum.

Așa se întâmplă și cu Vama, unde rămân oamenii superbi ai Vămii, dar și oameni din toate păturile sociale, care vin și trăiesc liber acest spirit. Se integrează imediat. Până și eu am reușit să fac asta, datorită unor condiții. Proprietarii vilei unde am fost cazat au făcut niște lucruri minunate””, a continuat laudele designerul.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...