Accident foarte grav pe A 1 București-Pitești. Cinci persoane decedate

Patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune față-spate pe Autostrada A1, pe sensul Pitești – București, la kilometrul 17. Un microbuz a fost prins la mijloc în impactul dintre cele două TIR-uri, iar cinci pasageri au murit.

Un accident deosebit grav s-a produs azi dimineață, pe Autostrada A 1, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Patru autovehicule au fost implicate într-o coliziune față-spate. Unul dintre TIR-uri a intrat într-o mașină, a aruncat-o pe banda de urgență, apoi a intrat într-un microbuz pe care l-a strivit între el și TIR-ul din față. Autovehiculul prins la mijloc, un microbuz cu 8+1 locuri, a fost atât de rău strivit încât pompierii ISU București Ilfov cu greu au putut să descarcereze pasagerii aflați în el. În urma impactului și-au pierdut viața cinci persoane, toate aflându-se în microbuzul strivit.

2 COMENTARII

  1. Numai in Romania,tir-urile circula in coloana,fara a pastra o distanta obligatorie de siguranta pentru ele si alti participanti la trafic.In cazul de fata ,daca intre aceste tipuri de autovehicule,s-ar fi pastrat o distanta de minim 150 m,accidentul ar fi fost evitat,existand timpul si distanta necesara pentru a frana(avand in vedere tonajul si viteza)Cel mai bun exemplu,pe Valea Oltului,unde sunt cele mai frecvente accidente cu camioane de tonaj mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...