UPDATE: Accident grav în Giurgiu: Un autocamion încărcat cu azotat de amoniu a luat foc în mers

Traficul a fost oprit pe DN 61 Ghimpați-Găești, în comuna Crevedia Mare, județul Giurgiu. Un autocamion încărcat cu azotat de amoniu a luat foc în deplasare, șoferul reușind să se autoevacueze.

UPDATE: Poliția Giurgiu, despre accidentul în care a luat foc un camion: nu a existat pericol de explozie!

Marți, în jurul orei 16, pe DN 61, la Crevedia Mare (jud. Giurgiu) era semnalat un incendiu la un autocamion. Primele informații arătau că autocamionul ar fi fost încărcat cu azotat de amoniu, însă, ulterior, s-a constat că transporta îngrășăminte naturale, ce nu prezentau pericol pentru populație sau mediu.

La fața locului au intervenit echipaje de pompieri și Poliție; pompierii au constatat că focul cuprinsese cabina camionului, care ardea violent; de altfel, în ciuda intrvenției pompierilor, capul tractor a ars în totalitate.

Șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, din cauza fumului inhalat.

În timp ce pompierii acționau pentru stingerea incediului, echipajele de Poliție au oprit traficul în zonă.

Uletrior, IPJ Giurgiu a anunțat că marfa transportată în camion era îngrășământ natural și nu prezenta pericol pentru populație și mediu.
Traficul în zonă a fost reluat după aproximativ 30 de minute.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 61 Ghimpați-Găești, în comuna Crevedia Mare, județul Giurgiu, un autocamion încărcat cu azotat de amoniu a luat foc în deplasare, șoferul reușind să se autoevacueze. Este pericol de explozie, însă nu sunt persoane rănite.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare pentru a securiza zona și pentru a permite intervenția echipajelor MAI la fața locului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole