Accident grav în Iași: Doi oameni au murit după ce o mașină a fost lovită de tren

Două persoane și-au pierdut viața în urma unui grav accident în județul Iași. Un tren de călători a lovit o mașină în care se aflau două persoane. Potrivit datelor furnizate de Poliția Română, doi morți au rezultat în urma impactului. Autoturismul ar fi fost târât zeci de metri pe șinele de cale ferată. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe secţia de cale ferată 608, în zona comunei Vlădeni, judeţul Iaşi, un tren de călători, care circula pe relaţia Dorohoi-Iaşi, a surprins într-un pasaj de cale ferată un autoturism în care se aflau două persoane. 

„La faţa locului s-au deplasat 16 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care intervin cu două autospeciale de stingere a incendiului, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor. S-a deplasat şi un elicopter şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, persoanele din maşină au fost găsite decedate”, a precizat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, potrivit Agerpres.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole