Accident grav în Slobozia: Patru tineri au fost grav răniți

Patru tineri au fost grav răniţi într un accident produs miercuri dimineaţă în Slobozia. Două autoturisme, conduse de doi tineri, de 22 şi 23 de ani, s-au ciocnit violent.

La locul accidentului a fost nevoie şi de intervenţia specialiştilor Distrigaz din cauza unei avarii produse în urma impactului, în timp ce 6 persoane au fost evacuate din 2 locuinţe.

Conform IPJ Ialomiţa, accidentul a avut loc  în jurul orei 02:00, pe raza municipiului Slobozia, la o intersecţie din oraş. Două autoturisme, conduse de doi tineri, de 22 şi 23 de ani, din municipiul Slobozia s-au ciocnit violent.

În urma impactului, au fost răniţi cei doi şoferi, precum şidouă tinere, în vârstă de 20 şi 23 de ani, aflate cele 2 autoturisme. Toate victimele au fost transportate la spital.

La faţa locului a intervenit şi un echipaj Distrigaz, pentru întreruperea alimentării unui contoar avariat în urma coliziunii.

De asemenea, la locul accidentului s-au deplasat şi mai multe echipaje de pompieri.

„În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, o ţeavă de gaze aparţinând uni proprietar de casă din zonă a fost deteriorată, la faţa locului sosind în scurt timp reprezentanţii DISTRIGAZ, care au remediat defecţiunea. Pompierii  militari au asigurat măsurile PSI la faţa locului şi  au  evacuat  6 persoane din două locuinţe,  care se aflau situate in preajma locului producerii accidentului. De asemenea,  aceştia au mai luat şi măsura sablării carosabilului”, au transmis reprezentanţii ISU Ialomiţa.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul Drager, în cazul tânărului de 22 de ani, rezultatul a fost negativ, în timp ce alcooltestul şoferului de 23 de ani a indicat valoarea de 0,57mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole