Accident înfiorător în Dobroiești! Doi motocicliști, la un pas de moarte, după ce au lovit o mașină! VIDEO

Doi tineri au fost la un pas să își piardă viața după ce s-au izbit violent cu motocicletele de un autoturism. 

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observa cum primul motociclist intră cu viteză în maşină și mai apoi se răstoarnă pe asfalt. Un altul lovește la scurt timp partea din spate a autoturismului și se răstoarnă şi el pe şosea. Cei doi tineri de 17 și 18 ani au ajuns la spital cu răni grave. Persoanele implicate au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Impactul violent poate fi urmărit AICI

„În imaginile video este surprins un accident petrecut la intersecţia dintre Sos. Fundeni şi strada Teiului. Acest tragic eveniment ne arată din nou de ce trebuie să respectăm regulile de circulaţie, semnele şi marcajele rutiere! La 270 m distanta de locul unde s-a întâmplat acest eveniment s-a creat posibilitatea efectuării virajului în condiţii de maximă vizibilitate. Un eveniment ce putea fi evitat”, a transmis Primăria Dobroeşti, judeţul Ilfov, care a şi publicat imaginile cu evenimentul rutier.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Pantelimon, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, iar din primele verificări a rezultat faptul că în accident au fost implicate un autoturism şi două motociclete. Din impact, a rezultat rănirea a 2 tineri de 18 şi 17 ani, care se deplasau cu moto, aceştia fiind transportaţi la două unităţi spitaliceşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că persoanele implicate au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole