Acord între Primăria Sector 1 și Romprest

Primăria Sectorului 1 anunță că a semnat un acord pe șase luni pentru tarifele de salubrizare cu Romprest, iar în prezent sunt discuții pentru tarifele de deszăpezire.

Oficialii Primăriei Sectorului 1 anunță că vineri a fost semnat un acord pe șase luni pentru tarifele de salubrizare cu Compania Romprest Service SA.

Întregul acord, cu străzile și programul prestațiilor, urmează să fie publicat astăzi (luni – n.r.) pe site-ul Primăriei Sectorului 1”, anunță reprezentanții Primăriei Sectorului 1.

Primăria Sectorului 1 este, în prezent, în negocieri privind tarifele pe deszăpezire, iar rezultatul acordului urmează să fie anunțat public.

Vrem să asigurăm cetățenii că Sectorul 1 nu rămâne fără serviciile de deszăpezire”, au mai spus reprezentanții Primăriei.

Tot vineri, Tribunalul București a suspendat definitiv executarea silită demarată de Compania Romprest Service SA pentru suma de aproximativ 80 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...