Acţiune a Poliţiei Capitalei pentru depistarea şoferilor care au consumat alcool sau droguri. Ce sancțiuni au fost date

Poliţiştii din Bucureşti au depistat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, zeci de şoferi care au condus după ce au băut sau după ce au consumat substanţe psihoactive. Au fost aplicate 55 de amenzi şi s-au constatat 6 infracţiuni.

”În noaptea de 04/05 Decembrie a.c., poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat pe arterele din Capitală pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic şi combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive”, a transmis, duminică, Brigada Rutieră. 

Sursa citată a precizat că poliţiştii rutieri au aplicat 55 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 24.500, şi au constatat 6 infracţiuni. 

Două dintre acestea au fost pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive, trei pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului şi una pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

De asemenea au fost reţinute 3 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constate şi 6 permise de conducere. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...