Actor din Pirații din Caraibe, ucis în urma unui atac de rechin în Hawaii

Publicat: 24 iun. 2024, 14:42, de Cristina Cohuț, în ACTUALITATE , ? cititori
Actor din Pirații din Caraibe, ucis în urma unui atac de rechin în Hawaii
Sursa foto: radiotimes.com

Actorul Tamayo Perry, cunoscut pentru rolul său în Pirații din Caraibe, a murit într-un mod tragic în Hawaii, fiind atacat de un rechin în timp ce făcea surfing. În vârstă de 49 de ani, Perry a fost declarat decedat duminică după-amiază de către serviciile de urgență din Honolulu, conform declarațiilor serviciilor de urgență într-o conferință de presă, precizează BBC.

Echipajele de urgență au fost alertate și au intervenit la plaja Malaekahana în jurul orei locale 13:00. Perry, care era și salvamar, a fost adus la mal cu un jet ski, însă paramedicii au constatat decesul său la fața locului.

În afara interpretării sale în Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi din 2011, unde a jucat rolul unui bucanier, Perry a apărut și în alte producții celebre precum Lost, Hawaii Five-0, Blue Crush și Charlie’s Angels 2. De asemenea, el a avut o apariție cameo într-o reclamă pentru Coca-Cola.

Tamayo Perry a fost un surfer talentat

Regretatul Tamayo Perry s-a născut în estul orașului Oahu și a fost un surfer profesionist de peste zece ani.

Pe platforma Oahu Surfing Experience, unde își împărtășea pasiunea pentru surfing, Perry își descria experiențele sale pe „cel mai mortal val din lume”.

„Acest insular mărunt poate să se bată cu cei mai buni din lume”, a scris el.

El a mai spus că, acum câțiva ani, a fost implicat într-un „accident ciudat care s-a transformat într-o experiență aproape fatală”.

Perry nu a oferit prea multe detalii în privința incidentului, dar a spus că totul s-a petrecut din cauza „lipsei de conștiință” a altcuiva.

Adevăratele motive pentru care rechinii atacă oamenii

Șeful interima al Honolulu Ocean Safety, Kurt Lager, a declarat că Perry era „un salvamar iubit de toți”, menționând că era destul de popular pe țărmul de nord al Oahu, precum și în întreaga lume.

„Personalitatea lui Tamayo era contagioasă și, pe cât de mult îl iubeau oamenii, pe atât de mult îi iubea el pe toți ceilalți”.

El a adăugat: „Condoleanțele noastre merg către familia lui Tamayo”.

Primarul Rick Blangiardi i-a împărtășit sentimentele lui Lager, numind moartea lui Perry „o pierdere tragică”.

În cadrul conferinței de presă, el a spus: „Tamayo a fost un om de apă legendar și foarte respectat, [el] a crescut chiar aici, și doar un mare membru al echipei noastre de siguranță oceanică”.

El a mai adăugat că primirea unei astfel de vești într-o după-amiază de duminică a fost „greu de imaginat” și a cerut ca familiei lui Perry să i se acorde intimitate pentru a jeli.