Actorii le-au citit povești copiilor bolnavi

Pe pagina de Facebook a Spitalului de Pediatrie Bambino Gesù din Roma apare o știre emoționantă. Mai mulți actori au venit vineri la spital ca să le citească povești copiilor internați aici cu diferite probleme de sănătate.

Inițiativa a fost a WishOneVolta și Fondazione De Sanctis Inițiativa Once a susținut-o. Contactați de inițiatori, actorii Raoul Bova, Paolo Calabresi, Cristiana Capotondi, Matilda De Angelis, Giorgio Pasotti, Pif și Benedetta Porcaroli au răspuns cu bucurie propunerii și au venit la spital.

Copiii internați au uitat de medicamente și de probleme și s-au bucurat de lectură, de povești, de interacțiunea cu actorii. S-au făcut poze și selfie-uri, s-au dat autografe, s-au legat prietenii.

Și, cum nu toți copiii au putut să ajungă în sala de joacă, să participe la întâlnire, pentru că nu le-a permis starea de sănătate, au venit actorii prin saloane și le-au spus și acestora povești.

Așa că, în Spitalul de Pediatrie Bambino Gesù din Roma a fost o zi fericită pentru toată lumea. Cum acțiunea s-a dovedit a fi una de succes, organizatorii doresc să o repete și în alte zile.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole