Actorul care a pierdut 150.000 de euro la păcănele: „Cea mai nasoală boală”

Un actor de la Mondenii recunoaște că a avut mari probleme cu jocurile de noroc și spune că a pierdut 150.000 de euro la păcănele. Este vorba despre Alex Bogdan, actor care a fost și concurent la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și susține că dependența de jocurile de noroc este una dintre cele mai „nasoale boli”.

La 22 de ani, Alex Bogdan a intrat pentru prima dată într-un cazinou și de atunci nu a mai putut să renunțe la acest viciu vreme de nouă ani, în care a fost dependent de jocurile de noroc și a pierdut o avere.

Eu am pățit ce a pățit și Augustin Viziru. E o boală… Am fost dependent de jocurile de noroc. Rău! Ești într-un punct în care cazi şi te prinde pentru că eşti o fire vicioasă, m-a prins chestia aia şi am avut 9 ani în care am fost rău. Am pierdut cumulat 150.000 de euro. Apartamentul.

Mi-a ținut mama mea evidența. Când am avut curajul să îi spun mamei și ea fiind contabilă a pus cap la cap și mi-a zis cât am pierdut. E una dintre cele mai nasoale boli, care nu ține cont de apartenența socială. Cunosc foarte mult colegi care fac asta. Eu am fost 10 ani singur. Eu tot timpul am avut nevoie de iubire și stabilitate, lucruri pe care nu le-am găsit, pentru sunt dificil. M-a prins!‘, a declarat Alex Bogdan în podcastul lui Radu Țibulcă.

Actorul mărturisește că lunar băga în jur de 5.000 de euro la cazinouri. Mai mult decât atât, a fost pus și în situația în care a rămas fără bani de mâncare din cauza aceste dependețe de care nu putea să scape oricât de mult își dorea acest lucru.

‘Făceam 5.000 de euro pe lună. Bani, frate! Și stăteam și la cămin. Făceam ‘Mondenii’, ‘Cronica Cârcotaşilor’, emisiunea ‘Fii pe fază’, adică acumulam. Când îmi intrau banii, că acumulam vreo 5.000 de euro, pe data de 4 a lunii, următorul lucru era să merg în cazinou cu toți banii și îi pierdeam pe toți. De pe data de 5, a doua zi, eu trebuia să trăiesc până pe data de 4, a doua lună, fără nimic.

Într-o seară am ajuns de la cazino, fără nimic, am spart geamul, am luat monezi de 50 de bani şi am adunat 2 lei şi m-am dus şi mi-am luat două ouă pe care le-am făcut la tigaie să le mănânc. După aceea intervine procesul de «Dă-mi și mie 50 de lei». E boală ascunsă. Tu mori pe interior. Nu ai viață socială, pentru că nu ai cu ce să plătești o masă. Pierdeam pe lună 5.000 de euro. Pleci de acolo și zici că niciodată nu mai bagi bani.’, a continuat Alex Bogdan.

Cum a reușit actorul Alex Bogdan să renunțe la jocurile de noroc

Alex Bogdan a fost dependet de jocurile de noroc timp de 9 ani, până când a întâlnit o femeie care l-a vindecat de acest viciu.

‘Nu știu dacă am mai vorbit vreodată public despre asta. Mi se pare important, pentru că sunt foarte mulți oameni care trec prin chestia asta. Ceea ce trebuie să facă imediat este să spună și să ceară ajutorul. Norocul meu a fost că eram atât de jos emoțional și financiar încât a venit această femeie în viața mea. Mi-a umplut toate camerele goale și eu nu am mai simțit nevoia.

Când te duci acolo încerci să îți faci un fel de rost în capul tau. Din momentul în care a apărut această femeie în viața mea, eu am început să mă trezesc. În continuarea relației eu am mai făcut prostii. Mă mințeam pe mine. Mi-a zis: ‘Dacă o dată se mai întâmplă chestia asta, eu am plecat.‘, a concluzionat Alex Bogdan în cadrul podcast-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...