Actorul Florin Zamfirescu despre „războiul puterilor contra popoarelor”. A stârnit multe reacții în mediul online

Actorul Florin Zamfirescu a vorbit despre protestele și mișcările împotriva restricțiilor pentru COVID-19, ce au loc în mai multe țări din Europa. El a făcut o serie de declarații ce au stârnit multe reacții în mediul online și consideră evenimentele „războiul puterilor contra popoarelor”.

În Amsterdam, duminică, mii de oameni au ieșit în stradă pentru a manifesta împotriva restricțiilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2, însă evenimentele au luat o întorsătură violentă și nu au fost lipsite de incidente.Actorul este de părere că toate aceste evenimente marchează „războiul puterilor contra popoarelor”, iar în opinia sa, „popoarele au devenit din ce în ce mai slabe”.

Dacă eu aș fi picat din lună și nu aș cunoaște aceste imagini aș spune că este războiul puterilor contra popoarelor. Popoarele au început să devină mai slabe și ușor de învins de către puterile conducătoare. Guvernele au ajuns atât de puternice prin tehnologie încât nu se mai tem de revolta populară. Înseamnă că bătălia e pierdută.

Nu mai crede în alegerile din nicio țară

Tehnologie poate să fie și prostie pentru că o folosești cum vrei. Socotesc că e un moment de cotitură absolută”, a declarat actorul, la Antena 3.

Florin Zamfirescu nu mai crede în alegeri și a mai spus că nu mai crede în alegerile din nicio țară, plus că este de părere că „populația de pe glob s-a înmulțit prea mult”. „Nu mai cred în nicio alegere pentru că nu sunt adevărate (…) Toate aceste lucruri sunt dictate de undeva de sus, cine vreți, Dumnezeu, sau natura, care pornește cutremure, dar care sunt cumva dirijate cu un scop. Ne-am înmulțit prea mult pe glob și cei care își iau sarcina să împuțineze numărul ăsta cred că ei hotărăsc, dar sunt doar instrumente”, a mai adăugat actorul.

1 COMENTARIU

  1. WILMINGTON, Del. (AP) — Președintele Joe Biden a discutat duminică cu liderul Ucrainei cu privire la acumularea de trupe ruse lângă granița sa, promițând că SUA și aliații vor acționa „decisiv” dacă Rusia va invada în continuare națiunea est-europeană.

    „Aceasta este salvarea ta române. Derbedei tăi politici vor fugi ca șobolani din ţară cu primul ajutor venit chiar din partea aliaților.”

    „Președintele Biden a spus clar că Statele Unite și aliații și partenerii săi vor răspunde decisiv dacă Rusia va invada în continuare Ucraina”, a declarat secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, într-o declarație după apel.

    Psaki a adăugat că Biden și-a subliniat angajamentul față de principiul „nimic despre tine fără tine”, principiul că nu va negocia o politică care afectează Europa fără contribuția aliaților săi.

    Biden a vorbit despre lovirea Rusiei cu sancțiuni care dăunează economiei dacă se mută pe teritoriul Ucrainei, dar a spus luna trecută că acțiunea militară a SUA nu este pe masă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...