Actrița săracă lipită în tinerețe: „Mâncam pâine mucegăită cu margarină”

Când a venit la București, la facultate, stătea atât de prost cu banii încât mânca pâine mucegăită cu margarină pentru că altceva nu avea. Astăzi este actriță apreciată și inclusă mereu în topul celor mai frumoase femei din România, iar lipsurile din tinerețe n-au făcut decât să o ambiționeze.

Ioana Ginghină este actriță a Teatrului Ion Creangă de peste 20 de ani, încă din studenție când făcea acolo figurație la diverse spectacole. Actrița și-a amintit cât de grea, dar și frumoasă era acea perioadă când nu avea bani nici de mâncare.

„Aveam probleme financiare în sensul că nu aveam ce să mănânc și mâncam pâine cu margarină și de multe ori era pâinea mucegăită. Dar ideea e că eu fiind la teatru puteam să merg la teatru gratis, mergeam de exemplu în discotecă și nu beam în discotecă.

Mă duceam în Regie și ne punea ștampilă din aia pe mână, ieșeam, beam la ultima bodegă acolo, că era mai ieftin și ne întorceam în din astea mai scumpe: în Dumars, în Max, din astea, dar numai dansam acolo.

Cumva nu pot să zic că am simțit sărăcia, dar au fost perioade când efectiv nu aveam ce mânca. Preferam, dacă aveam niște bani, să-i dau pe o cola la bodega de lângă Dumars decât să îmi iau mâncare. Dă-o în colo de mâncare, lasă că mâncăm noi după aceea’, a spus Ioana Ginghină pentru impact.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...