Acuzații de plagiat: Ministrul familiei din Germania a demisionat

Franziska Giffey, candidata partidului social-democrat la funcția de primar al Berlinului, a demisionat din funcția de ministru al familiei din Germania, spunând că dorește să pună punct acuzațiilor de plagiat.

Giffey a declarat că acum se va dedica campaniei pentru alegerile de la sfârșitul acestui an. Demisia sa este o lovitură suplimentară pentru SPD înainte de alegerile federale din septembrie. „În ultimele zile a reînceput discuția despre disertația mea din 2010”, a spus ea într-un comunicat.

Guvernul, partidul meu și publicul au dreptul la claritate. Am decis să-l rog pe cancelar să mă elibereze din funcția de ministru. Mă țin de ceea ce am spus, că mi-am făcut lucrarea de disertație în funcție de abilitățile mele”, a adăugat ea, potrivit Reuters.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...