Acuzații: Handbalista Cristina Neagu, tentativă de blat?

Jovanka Radicevic, extrema dreaptă a naționalei Muntenegrului, o acuză pe Cristina Neagu de tentativă de blat la meciul dintre România și Muntenegru pentru calificarea la JO de la Tokyo.

Fosta jucătoare a CSM București a declarat într-un interviu pentru presa din Muntenegru că Neagu i-a cerut în timpul partidei să lase două goluri, astfel încât ambele echipe să meargă la jocurile Olimpice, potruvit gsp.ro.

Jovanka Radicevic, care a fost colegă cu Neagu la CSM București în sezonul 2018-2019, a făcut declarații uluitoare în presa din țara sa, mai precis pentru site-ul reprezentacija.me, citat de Telekom.

Chiar nu ne-am gândit deloc la calcule pentru alții. Când România a ajuns la un avans de 3 goluri, după ce noi am reușit să marcăm 25 de goluri, Cristina Neagu a venit lângă mine și mi-a zis de mai multe ori: «Joka, te rog, trage și ratează!

Lasă-ne să mai marcăm două goluri!» I-am spus: «Cris, nu am mingea și, chiar dacă aș avea, nu aș face-o». Sunt sigur că, dacă ar fi fost invers, nici româncele n-ar fi gândit altfel decât mine și colegele mele„, a spus Radicevic.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole