„Sunt foarte supărată și îmi este rușine”: Cu lacrimi în ochi, Adele își amână concertele

Publicat: 21 ian. 2022, 22:00, de Puterea.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
„Sunt foarte supărată și îmi este rușine”: Cu lacrimi în ochi, Adele își amână concertele

Cântăreața Adele a postat un videoclip pe rețelele de socializare prin care își anunță fanii că este nevoită să anuleze, în ultima clipă, concertele plănuite în Las Vegas. Cu lacrimi în ochi, aceasta spune că jumătate din echipa sa suferă de Covid.

Adele a publicat un video pe Instagram, în care spune că seria de concerte din Las Vegas, ce urma să debuteze chiar vineri, a fost amânată. „Weekendurile cu Adele” urmau să înceapă la Caesars Palace vineri seară, însă show-ul nu este gata, spune cântăreața din Marea Britanie: „Îmi pare rău, dar show-ul nu este gata”, spune Adele în clipul de pe Instagram„Am încercat absolut tot ce ne-a stat în putință pentru a pregăti totul la timp, însă am fost pur și simplu distruși de toate întârzierile și de Covid. Jumătate din echipa de producție are Covid și ne este imposibil să terminăm show-ul”, mai spune cântăreața.

„Sunt distrusă”

Cu lacrimi în ochi și vizibil afectată, Adele și-a cerut scuze de la cei care urmau să o vadă live pentru că a anulat totul pe ultima sută de metri: „Sunt distrusă, îmi pare rău că este totul din scurt, n-am dormit de mai bine de 30 de ore încercând să găsim o variantă pentru a pregăti totul, dar nu mai avem timp. Sunt foarte supărată și îmi este rușine. Îmi pare foarte rău pentru cei care au călătorit pentru a mă vedea. Îmi pare foarte, foarte rău.”

Acum, toate concertele sub seria „Weekendurile cu Adele” urmează să fie reprogramate.