Adevărul iese la iveală? Ce știu guvernele lumii despre OZN-uri

Celebrul fizician și autor american Michio Kaku a reacționat miercuri la prima audiere publică a Congresului pe tema obiectelor zburătoare extraterestre și neidentificate din ultimii 50 de ani, afirmând că americanii sunt pregătiți să înțeleagă implicațiile unui contact, dar rămân „nepregătiți din punct de vedere politic”.

„Cred că suntem suficient de maturi pentru a fi capabili să înțelegem implicațiile”, a declarat Kaku pentru Stuart Varney de la FOX Business. „Ar fi unul dintre cele mai mari puncte de cotitură din istoria omenirii dacă într-o zi vom găsi dovezi concludente ale existenței unor civilizații extraterestre în curtea noastră din galaxia Calea Lactee”.
„Dar”, a replicat el, „cred că nu suntem pregătiți din punct de vedere politic pentru asta. Cred că politicienii noștri trag de timp”, relatează foxbusiness.com.

Pe o grămadă de casete video

Directorul adjunct al serviciilor de informații navale, Scott Bray, a declarat că „există o serie de evenimente despre care nu avem o explicație, în care există caracteristici de zbor pe care nu le putem înțelege cu datele pe care le avem„. Dar Michio Kaku crede că publicarea unor înregistrări de supraveghere de „ore întregi” semnalează altceva.

Ei stau pe o grămadă de casete video pe care încă nu le-au făcut publice”, a continuat Kaku în emisiunea „Varney & Co.”. „Cred că guvernul știe mult mai multe decât lasă să se vadă„.

Potrivit lui Kaku, guvernul nu se putea baza anterior doar pe relatările martorilor oculari despre OZN-uri sau UAP-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...