Adio, Gaziantep? Era Șumudică s-ar putea încheia!

Publicat: 26 feb. 2024, 22:04, de Vasile Bahrim, în SPORT , ? cititori
Adio, Gaziantep? Era Șumudică s-ar putea încheia!

Gaziantep FK, echipa din prima ligă turcă de fotbal, a decis să încheie colaborarea cu antrenorul român Marius Șumudică, conform anunțului făcut de jurnalistul Ali Budak. Potrivit informațiilor vehiculate de turci, Marius Șumudică, în vârstă de 52 de ani, ar fi pe punctul de a părăsi banca tehnică a echipei Gaziantep.

Această mișcare vine în urma unei perioade de rezultate fluctuante sub conducerea lui Șumudică, care a fost numit la cârma echipei în septembrie 2023.

Ședința de urgență convocată de bașkanul clubului Gaziantep, la care Șumudică nu a participat, a avut loc înaintea antrenamentului programat pentru pregătirea meciului împotriva echipei Antalyaspor. Jucătorii au fost nevoiți să înceapă pregătirile fără prezența tehnicianului lor, indicând iminența deciziei clubului.

De la preluarea echipei, Șumudică a condus-o pe Gaziantep în 26 de partide, obținând zece victorii, șase egaluri și zece înfrângeri. Cu toate că următorul meci, împotriva lui Antalyaspor, este programat peste o săptămână, există posibilitatea ca echipa să fie nevoită să facă deplasarea fără antrenorul Șumudică la timonă.

Situația echipei Gaziantep este delicată, aflându-se în lupta pentru evitarea retrogradării. Cu 28 de puncte și situându-se la un singur punct distanță de următoarele trei clasate, echipa are în față un final de sezon dificil, cu meciuri împotriva principalilor rivali în lupta pentru menținerea în prima ligă.