Administrator surpriză la Tarom

La începutul acestei luni, în bordul administrativ al companiei Tarom a fost numit un personaj extrem de controversat care pune sub semnul întrebării dacă se dorește sau redresarea acestei societăți de sub tutela Ministerului Transporturilor.

Începând din data de 6 mai 2022, fostul consul al României de la New York, avocatul Cătălin Dancu, a fost numit, pentru o perioadă de patru luni, administrator provizoriu al companiei Tarom.

Este de fapt cel de-al șaptelea membru al Consiliului de Administrație de la Tarom, fiind remunerat lunar cu o indemnizație brută de 12.500 de lei. Printre administratorii de la Tarom se numără și fostul ministrul al Transporturilor, Anca Boagiu, în prezent consilier al președintelui Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma.

Nu trebuie omis faptul că noul administrator Cătălin Dancu, care inițial s-a numit Cătălin Curcă, susține în CV că „a asigurat consultanța juridică a sindicatului Tarom timp de 3 ani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...