Adrian Chesnoiu: „Mă întreb ce-o face o familie care și-a luat 10 baxuri de ulei”

Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii, a declarat că românii ar trebui să se informeze doar din surse oficiale, sigure, ca să nu mai ajungă în situația de a cumpăra cantități uriașe de combustibil, ulei sau alte produse.

Chesnoiu s-a referit în mod spcial la românii care au golit rafturile de ulei: produsul va expira, iar ei au aruncat niște bani degeaba. „Îndoiala e un sentiment care te pune la grea încercare, că dacă nu ai informații și nu te informezi din surse autorizate, există riscul să pățești cum am pățit noi cu combustibilul sau cum s-a întâmplat… că nu întâmplător s-a întâmplat și în Bulgaria, și în România în același timp situația cu uleiul la raft. E clar că cineva a manipulat speculativ această situație și a introdus oarecare temere în rândul populației.

În perioadă de criză oricine e pregătit să gestioneze situații de criză e cel mai important să ne păstrăm calmul, să ne informăm de la autorități, din surse sigure și să ne păsăm cumpătarea, că putem face greșeli.

Eu vă spun sincer: din toate analizele pe care le-am făcut, mă întreb oare ce o face o familie care și-a luat zece baxuri de ulei. Uleiul acela va expira și a aruncat pur și simplu niște bani degeaba. Pe lângă faptul că i-a blocat, a luat și altuia care poate avea nevoie”, a declarat Chesnoiu pe B1 TV.

Afirmațiile au fost făcute în contextul în care unii români s-au înghesuit în magazine să-și cumpere cantități uriașe de ulei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...