Adrian Minune nu mai vrea să cânte. Câți ani mai are de trăit

Publicat: 08 iun. 2022, 10:15, de Viorela Pitulice, în LIFESTYLE , ? cititori
Adrian Minune nu mai vrea să cânte. Câți ani mai are de trăit

Manelistul Adrian Minune va mai cânta la nunți și botezuri doar până în 2024, după care se va retrage din viața publică și se va dedica familiei, mai ales că nu mai are de trait “decât 10-5 ani”. În același timp, el se declară iritat de lipsa de respect cu care tânăra generație îi tratează pe artiști. 

“În 2024, o să-mi fac retragerea. Pentru că mai am de trăit 10-15 ani (n.r – Adrian Minune are 47 de ani) și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară. Nu mai cânt. Probabil o să fac două spectacole pe an, pentru că menirea mea este să fiu lăutar.

O să-mi fac retragerea pe un stadion, gratis, bineînțeles. Apoi, o să fac două spectacole, pentru că menirea mea este să cânt. Dacă nu cânt, nu știu să fac altceva. Împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu, să-mi gătească nevastă-mea”, a declarat Adrian Minune la Antena Stars.

Manelistul spune că își dorește să fie mai mult timp alături de familie, copii și nepoată.

Nu în ultimul rând, recunoaște că la luarea acestei decizii a contribuit și lipsa de respect cu care sunt artiștii tratați la evenimente.

“Noi cântăm și când sunt oamenii trezi și când sunt beți. Și nu mai accept ca niște copii să mă împingă sau să vorbească anapoda. Cu toate că eu sunt o slugă de lux a copiilor mei, dar doar a copiilor mei. Într-un timp, mai obosim și noi”, a precizat cântărețul.