Adrian Mutu are un mesaj pentru Becali înaintea meciului FCSB – CFR Cluj

Adrian Mutu crede că Gigi Becali a glumit când a spus pe ce stadion vrea să se joace meciul decisiv pentru câștigarea campionatului, dintre FCSB și CFR Cluj.

Gigi Becali a spus, recent, că-și dorește ca meciul să se joace pe noua arenă Giulești, care aparține Clubului Rapid București.

Adrian Mutu crede, însă, că Gigi Becali glumește și că acest lucru, dacă s-ar întâmpla, i-ar dezavantaja total pe roș-albaștri. “Nu cred, nu știu cine a spus asta, mi se pare un lucru. Sigur a glumit (n.r. Gigi Becali), a spus-o doar așa, să ațâțe puțin lucrurile. Eu cred că Gigi Becali știe foarte bine că nu e cel mai inteligent lucru pe care poate să-l facă atunci când joci cu titlul pe masă, să te duci la rivalii tăi. Joci împotriva tuturor! Până ajungi la stadion… Tu vii direct în Giulești? Nici nu știu dacă ajunge la stadion”, a declarat Adrian Mutu la DigiSport.

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj va avea loc duminică, 21 mai, de la ora 20. Aceasta este ultima etapă a campionatului. Deocamdată nu se știe locația meciului dintre FCSB și CFR Cluj.

Recent, fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu, a declarat că el știe sigur că meciul dintre FCSB și CFR Cluj se va juca pe stadionul din Buzău.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...