Adrian Năstase: „Am împărțit egal membrilor guvernului și am deschis-o doar după confirmarea aderării”

La 18 ani de la aderarea României la NATO, moment considerat istoric, Adrian Năstase se arată dezamăgit că numele său nici măcar nu a fost menționat la ceremonia dedicată acestui eveniment la MApN: „M-am obișnuit să constat că unii foști colaboratori ai mei își redefinesc rolul în istorie”, punctează Adrian Năstase.

S-au împlinit 18 ani de la intrarea României în NATO. Iar în 3 aprilie s-a organizat o ceremonie la MAPN, cu prilejul sărbătoririi Zilei NATO. Au fost multe declarații și a fost subliniată contribuția unor politicieni la realizarea acestui obiectiv strategic al României. Numele meu nu a fost menționat, probabil pentru că eram în Franța! M-am obișnuit să constat că unii foști colaboratori ai mei își redefinesc rolul în istorie.

Eu am sărbătorit la Paris, bând un pahar de whisky, așa cum am făcut în ședința de la guvern, când am deschis sticlă de whisky oferită mie de Lordul Robertson, cred că în 2003, după invitarea țării noastre, la Praga, să adere la Tratatul de la Washington. Am împărțit egal membrilor guvernului și am deschis-o doar după confirmarea aderării. Descoperim acum cât de importantă a fost acea decizie”, a spus Adrian Năstase, pe blogul său personal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Denunț exploziv la Parchetul General privind mafia din Craiova

Un om de afaceri din Craiova a făcut la începutul acestui an un denunț exploziv la fostul procuror general Gabriela Scutea privind aranjamentele și...