Adrian Năstase: „Traiane, ai călcat pe cadavre! Tot securist ai rămas”

Adrian Năstase a ținut să-și exprime indirect opinia față de decizia definitivă a intanței referitoare la colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea.

Fostul premier a publicat pe blogul personal un editorila al jurnalistului Marius Ghilezan, intitulat „Traiane, tot securist ai rămas!” și publicat anterior în România Liberă.

„Nu obișnuiesc să povestesc despre oamenii politici pe care i-am consiliat la un moment dat. De data asta sparg embargoul. Traiane, nici nu știi cât de mic începi să fii! Parafrazându-te!

În iunie 2004, la ziua de naștere a lui Ludovic Orban, ai venit către masa la care stăteam retras. Făceam o serie de calcule. M-ai întrebat ce calculez. Mai știi? Și ți-am răspuns că nu ies cele 260 de milioane de dolari, aduse statului român prin transporturile de la Anvers. Cu ceva ceasuri înainte mi-a dat prețurile pentru un șlep, un petrolier, distanțe, ceva de gen. Însumând, nu-mi ieșea suma astronomică. Atunci, îți mai amintești, mi-ai povestit despre drogurile pe care ambarcațiunile tale le transporta, armele dintr-o țară africană, în alta? Mai multe detalii nu vreau să-ți mai dau. Traiane, tot securist ai rămas! Episcopii statului de drepți te-au botezat în Iordanul lumii noi”, susține Ghilezan.

Acesta îi mai reproșează fostului șef al statului român că a înființat Binomul și că, pe mâna lui, „criminalii au ucis elitele economice ale României”.

„Teroare cu DNA, ți se datorează în exclusivitate. Traiane, ai călcat pe cadavre! Tot securist ai rămas.

N-ai avut mamă, tată ți-a fost regimentul. Acum a venit plutonul de execuție.

Ai fost o vreme un înger pentru tânăra generație și a celor care voiau să scape de comunism. Acum, grație păcatelor din trecut ai ajuns un demon.

Vorba mea veche e actuală: Traiane, tot securist ai rămas!”, mai scrie Ghilezan în editorialul din România Liberă, preluat pe Adrian Năstase pe blogul personal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole