Adriana Bahmuțeanu a vrut să se sinucidă: „Când mi-a murit copilul am zis că…”

Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas să se sinucidă, după ce i-a murit un copil la 3 săptămâni de la naștere, în 2009. Băiețelul se născuse prematur și a cântărit doar 900 grame la venirea pe lume. Ani de zile, vedeta s-a confruntat cu depresia pe fondul acestei întâmplări.

Adriana Bahmuțeanu nu a putut accepta faptul că fiul ei a murit și a fost nevoită să își îngroape copilul. I se părea ireal că ea trece printr-o astfel de traumă, iar atunci nimic nu mai părea a fi bine.

Eram la nebuni azi dacă nu m-aș fi resetat așa. La spitalul 9. Sunt foarte sigură. Am avut multe momente de cotitură. Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele. M-am întrebat ce caut eu în viața asta atât de tristă. (…)

Când mi-a murit copilul am zis că mai rău de atât nu are ce să mi se întâmple. Am fost o legumă ambulantă. Un zombie. Mi-am închis telefonul. Aveam 300 de apeluri pe zi. M-am simțit foarte singură„, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în podacastul ‘Tare de tot’.

Pe lângă depresie pe care o avea pe fondul traumei prin care a trecut, Adriana Bahmuțeanu se simțea tot mai singură, însă cea care a ajutat-o să depășească tragedia a fost mama ei.

Dacă nu era mama mea cred că clacam. (…) Oamenii erau curioși ce se întâmplă în viața mea ca să facă un subiect. Nu să vadă cum mă simt. (…) A fost foarte greu să depășesc perioada aceea.

Poți să pierzi orice în viață, nu se compară ca grad de durere când îți pierzi propriul copil. (…) M-am mobilizat pentru ceilalți copii. Am vindecat în timp durerea asta. În timpul pandemiei am simțit că sunt vindecată. Regretul rămâne oricum.’, a mai spus Bahmu.

Adriana Bahmuțeanu a făcut terapie mulți ani

Adriana Bhamuțeanu a recunoscut că s-a vindecat greu din trauma pierderii copilului. Ani de zile a făcut terpaie pentru a se vindeca complet, astfel că a simțit că lucrurile se îndreaptă spre bine abia când a venit pandemia.

Am făcut terapie mult timp. Recomand tuturor celor care nu se simt bine și au o problemă în viața lor să meargă la psihoterpeut. E un cumul de factori. Eu așa m-am vindecat. Starea mea de sănătatea s-a îmbunătățit. Eu sunt în cea mai bună versiune a mea. (…) Nu ești un copac în viața asta sau o stâncă. Nu îți convine ceva poți să pleci. Poți să te muți din punctul A în punctul B.(…)‘, a mai spus vedeta în cadrul podcast-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...