Afaceristul Laurențiu Maronidis, acuzat de acte sexuale cu minori, a fost arestat pentru 30 de zile

Publicat: 31 aug. 2021, 20:14, de Ziarul Puterea, în ACTUALITATE
Afaceristul Laurențiu Maronidis, acuzat de acte sexuale cu minori, a fost arestat pentru 30 de zile
Laurentiu Maronidis

Judecătoria Târgu Jiu a decis arestarea pentru 30 de zile a omului de afaceri Laurențiu Maronidis, care a fost acuzat de acte sexuale cu minori, notează Gorj Online.

Omul de afaceri, patron al complexului de agrement Piscina Elegance Beach a fost reținut luni de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Gorj pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Maronidis este acuzat întreținut, de mai multe ori, relații sexuale cu două minore, în vârstă de 15 ani. Potrivit unor mărturii, coroborate cu înregistrări audio-video, care au ajuns la polițiștii de la Investigații Criminale, afaceristul a întreținut acte sexuale orale cu una dintre minore, în timp ce celeilalte fete, care frecventa complexul de agrement pe care acesta îl deține în Tg-Jiu, i-ar fi făcut avansuri repetate, însă minora nu a cedat propunerilor indecente ale bărbatului. În final, la data de 18 august, afaceristul a reușit să-i ia mințile minorei și a întreținut, în mai multe rânduri, relații sexuale cu acesta, într-o încăpere a complexului de agrement.

Dosarul se află în cercetare și la ofițerii de poliției judiciară din cadrul Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Gorj, cu competență în combaterea infracțiunilor de criminalitate organizată, întrucât, după cum susțin mai mulți tineri din cercul de prieteni ai minorei, afaceristul le-ar fi pus vodcă și droguri în băuturile răcoritoare.

Puterea.ro a discutat cu tatăl adolescentei, care a confirmat informațiile apărute, conform cărora Laurențiu Marodinis le-ar fi pus droguri în băuturile răcoritoare fetelor, după care le-a abuzat sexual.

Eu sunt cu sufletul la gură, aștept să văd ce soluție dau organele de anchetă și de cercetare penală. Am încredere în justiția din România și sper ca pe viitor asemenea evenimente nefericite să nu mai aibă loc”, a declarat tatăl fetei abuzate.