Aglomerație la Vama Giurgiu: coloană de camioane pe șapte kilometri, la ieșirea din țară

Aproximativ 90 de minute așteaptă șoferii de TIR controlul de frontieră la Vama Giurgiu, iar coada de camioane se întinde pe șapte kilometri, pe DN 5, unde ocupă prima bandă.

Potrivit reprezentanților IPTF Giurgiu, în ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, pentru 1.246 camioane, 402 autoturisme şi 2.883 persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară au fost înregistrate 1.290 de camioane, 397 de autoturisme şi 3.295 de persoane.

Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe câte patru artere de circulaţie pe fiecare sens de deplasare. Timp de aşteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră este de 50 de minute pe sensul de intrare în ţară, respectiv 90 de minute pe cel de ieșire.
Polițiștii de frontieră spun că acest timp de așteptare este rezultatul numărului mare de camioane ce tranzitează PTF Giurgiu.

Coada de TIR-uri la frontieră s-a format în noaptea de marţi spre miercuri, iar şoferii nervoşi au claxonat îndelung, deranjând liniştea locuitorilor din vecinătatea drumului naţional.

Pentru autoturisme controlul se efectuează pe câte patru artere de circulaţie, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară, timpul de aşteptare la controlul de frontieră în cazul acestora fiind de zece minute pe ambele sensuri de circulaţie – mai precizează reprezentanții IPTF Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...

Carne din plastic la un supermarket din București

După celebrul hamburger cu carne de plastic de laMcDonald’s, a apărut acum și carne din plastic la caserolă. Un bucătar de meserie și-a dat...