Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Coloană de vehicule pe DN 1 Ploieşti – Braşov

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, luni, că traficul este intens pe DN 1 Ploieşti – Braşov.

S-au format coloane de autovehicule pe sensul de urcare către munte în localităţile Comarnic şi Buşteni, iar pe sensul de coborâre, între staţiunile Predeal şi Buşteni.

Inspectoratul General al Poliţiei Române transmite că, pentru evitarea aglomeraţiei, poate fi folosită ruta alternativă: Ploieşti – Cheia – DN 1A – Braşov şi retur.

De asemenea, în localitatea Potigrafu, judeţul Prahova, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, din care a rezultat rănirea a 3 persoane.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Bucureşti – Braşov, valorile de trafic fiind ridicate.

Poliţia recomandă conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei, să dea dovadă de calm şi respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic şi să nu efectueze manevre riscante, adoptând o conduită responsabilă la volan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...