Agricultorii și antreprenorii își încearcă norocul în politică. “Ceva trebuie schimbat” – Ion Ianuș, președinte

România are, începând de astăzi, o nouă formațiune pe scena politică. Este vorba de Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor (AAA), organizație care a luat naștere ca răspuns la modul ”aberant” în care politicienii ultimilor 30 de ani au tratat mediul antreprenorial românesc, după cum susțin fondatorii Alianței.

Partidul a fost înregistrat la Tribunalul Bucureşti, membrii fondatori fiind Ion Ianuș, Laurențiu Gabriel Urse și George Bogdan Manea. Lansarea a avut loc, luni, la București, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), fiind prezenți membri din mai multe județe. Organizația se bucură și de susținerea LAPAR, al cărei președinte – Nicu Vasile a fost prezent la eveniment.

“Pentru noi este o zi importantă, sobră, dar este și o zi în care trebuie să privim realist în jurul nostru, să acordăm deplină atenție la starea acestei națiuni și să decidem cum vrem să continuăm. Pentru noi, astăzi, aici, este ziua în care atragem atenția acestei țări: ceva trebuie schimbat”, a declarat președintele Alianței Ion Ianuș cu ocazia lansării formațiunii politice.

El a vorbit despre condițiile dificile cu care se confruntă antreprenorii din România la acest moment determinate de prețurile ridicate la carburanți, energie sau gaze, de puterea scăzută de cumpărare a popuației, precum și de lipsa de încredere în viitor.

“Să spunem lucrurilor pe nume: clasa politică tradițională a României a eșuat, România este sleită de puteri, economia la pământ, sistemul medical este în derivă, iar educația depășită de vremuri și context. (…) Când agricultura suferă, antreprenorii suferă, țara suferă. Ne dorim un sistem legislativ modern, stabilitate și predictibilitate”, a mai precizat Ion Ianuș.

De–a lungul timpului, au existat mai multe încercări de a se înființa un partid al agricultorilor, dar, din păcate, fără prea mare succes.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Domnul Ion Ianus si doamna Cristina Neagu, sunt doi oameni de afaceri care sunt experti in furt. Ion Ianus a fost prins la Kaufland Buzau furand banane la cantar! Acest om si a ars propria afacere pt a nu plati chiria (Umbra Lupului. BUZAU). Acest om este urmarit in Statele Unite statul Connecticut, pentru viol asupra unei fete de 14 ani. Acest om si a vandut afacerea in Constanta pentru 1.5 milioane euro dar pe acte a pus pretul de 300,000 euro. Acest om este foarte potrivit pentru a fura de la anterprenori si agricultori. Votati AAA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole