AI Pin a fost lansat. Dispozitivul poate înlocui smartphone-ul

Humane, un pionier în domeniul inteligenței artificiale (AI), a lansat Ai Pin, un dispozitiv personal AI revoluționar. Lansarea acestui dispozitiv marchează un moment de cotitură în tehnologia personală de consum. Ce poate face gagetul?

Ai Pin combină inovația hardware cu puterea AI și un design intuitiv, oferind utilizatorilor posibilitatea de a lua cu ei inteligența artificială într-un mod complet nou și conversațional.

Ai Pin va fi disponibil pentru comandă în Statele Unite începând cu 16 noiembrie, la un preț de pornire de 699 USD pentru sistemul complet, inclusiv dispozitivul, două amplificatoare de baterie, un suport de încărcare, o carcasă de încărcare, un cablu și un adaptor.

Gadgetul redefinește modul în care interacționăm cu inteligența artificială. Dispozitivul permite utilizatorilor să vorbească în mod natural, să utilizeze touchpad-ul intuitiv, să țină în sus obiecte, să folosească gesturi sau să interacționeze prin intermediul ecranului cu cerneală laser inovator proiectat pe palmă. Cu o interfață de utilizator unică și fără ecran, Ai Pin integrează puterea AI în moduri multimodale și fără întreruperi.

AI Pin, integrare perfectă în viața de zi cu zi

Ai Pin se integrează fără efort în rutina zilnică a utilizatorilor, oferind funcții precum căutare, contextualizare rapidă, mesagerie bazată pe inteligență artificială, experiențe muzicale inovatoare și suport pentru obiective nutriționale. Cu un sistem de operare complet nou, Cosmos, Ai Pin aduce o interfață intuitivă și securitate avansată, eliminând nevoia de a descărca și gestiona aplicații.

Viitorul inteligenței artificiale

Humane se angajează să construiască un viitor în care AI se integrează perfect în fiecare aspect al vieții noastre. Lansarea Ai Pin reprezintă începutul unei călătorii fascinante și un nou capitol în tehnologia personală bazată pe inteligența artificială.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole