Alba Iulia iese din carantină

Municipiul Alba Iulia va ieși din carantină după ce rata de infectare cu noul coronavirus a scăzut considerabil de mult.

Incidența infectărilor din municipiul Alba Iulia a scăzut la jumătate de la 10,07 la 5,35.

Municipiul Alba Iulia va ieși marți noapte din carantină conform Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba.

Efortul comun, al tuturor cetățenilor, depus pe parcursul celor 4 săptămâni de carantină, nu a fost în zadar și a dus la o scădere a numărului de cazuri și la o transmitere comunitară mai redusă. Sărbătorile se apropie și este necesar să rămânem în continuare responsabili, să ne protejăm cu toții și să ne bucuram de sărbători cu sănătate. Să nu uităm însă că protejarea categoriilor de risc, prin respectarea măsurilor sanitare trebuie, să rămână o prioritate a tuturor„, a declarat prefectul județului Alba, Nicolae Albu, conform Mediafax.

Restricțiile vor rămâne în vigoare în Alba Iulia, Sebeș și Abrud. În aceste localități incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri din ultimele 14 zile este mai mare de 3 la mie.

Printre restricțiile care rămân în vigoare se numără: interzicerea circulației în intervalul orar 23.00-5.00, cu unele excepții, interzicerea organizării de nunți, botezuri, mese festive, spectacole, concerte și festivaluri, suspendarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte în spații închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...