Alba Iulia: Persoanele nedeplasabile vor fi transportate gratuit cu ambulanța spre centrele de vaccinare

Persoanele din orașul Alba Iulia, care nu se pot deplasa fizic, vor fi transportate gratuit cu ambulanța spre centrele de vaccinare în ziua imunizării, începând de miercuri, 10 februarie.

„Primăria municipiului Alba Iulia asigură, în colaborare cu Crucea Roşie Română Filiala Alba, transport gratuit cu ambulanţa la Centrele de vaccinare împotriva COVID-19 pentru persoanele nedeplasabile. Astfel, începând cu data de 10.02.2021, persoanele care locuiesc în municipiul Alba Iulia şi care au dificultăţi în a se deplasa în vederea vaccinării împotriva COVID-19 pot să contacteze Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba, la numărul de telefon 0358 909, pentru a beneficia de această facilitate”, potrivit instituției.

Prin urmare, va fi nevoie o copie după cartea de identitate sau o declaraţie pe propria răspundere că persoana în cauză locuieşte în municipiul Alba Iulia.

În plus, va trebui să completeze o cerere din care reiese motivul pentru care persoana în cauză nu se poate deplasa fizic.

De la începutul pandemiei, în judeţ au fost înregistrate 14.518 cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2, din care 75 de cazuri au fost anunţate miercuri.

De altfel, 13.227 persoane au fost declarate vindecate, iar 387 au decedat.

Numărul total de teste efectuate până în prezent în judeţ a ajuns la 161.820. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...