Albanezul care l-a înjunghiat ziua în amiaza mare pe patronul Nuba a fost dat în urmărire

Albanezul Rroshkodol Elis, în vârstă de 35 de ani, a fost dat în urmărire în baza unui mandat de arestare emis de Judecătoria Sectorului 2.

Acesta este principalul suspect în cazul înjunghierii patronului localului Nuba din București.„Fata de inculpatul RROSHKODOL (FOST SHKODA) ELIS, cetatean albanez, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a emis mandatul de arestare preventiva nr. 69/UP din data de 22.04.2023, pe o perioada de 30 de zile de la data depistarii pentru savarsirea infractiunii de loviri sau alte violente, fapta prevazuta de art. 193, alin 2 Cod Penal”, se arată în mesajul de pe site-ul Poliției Române.

Jean Sasu, patronul clubului Nuba a fost înjunghiat săptămâna trecută. Poliția încă nu l-a găsit pe atacatorul albanez. Patronul cafenelei din Dorobanți povestește, de pe patul de spital, că ar fi vorba despre un atac la comandă făcut la adresa sa și se teme că un astfel de incident s-ar putea repeta oricând.”Un atac la comandă cu siguranţă. N-a fost o reacţie de moment a unui oaspete din locaţia noastră, nemulţumit. Poate dacă era nemulţumit aveam o confruntare faţă în faţă, cel puţin verbală, dacă nu de luptă corp la corp”, este de părere Jean Sasu, patron Nuba, conform stiripesurse.ro.

Atacul a fost ziua în amiaza mareUn bărbat l-a urmărit pe Jean Sasu și l-a înjunghiat în spate cu un cuțit. Agresorul s-a făcut nevăzut între timp și autoritățile nu au nicio informație legată de acesta. Potrivit Observator News, ar fi vorba despre un bărbat de cetățenie albaneză. Acesta a plecat direct la aeroport și a luat primul zbor spre Istanbul.Milionarul încă este șocat de ce i s-a întâmplat. El nu își dă seama cine l-ar putea amenința.”Sunt şocat ca şi până acum. Încă sunt confuz. Nu îmi dau seama. trebuie să derulez foarte mult timpul înapoi. În perioada apropiată nu am avut nicio altercaţie. Poate mai transmite vreun semn, să-mi dau seama încotro să îmi îndrept gândirea”, a spus Jean Sasu.Rănile provocate de atacator au fost foarte grave așa că Jean Sasu mai rămâne internat la spital o perioadă de timp. Este încă sunt observația medicilor, să nu apară complicații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...