Alcool vândut lângă o secție de vot din Covasna. Vânzătoarea a fost amendată

O vânzătoare dintr-un bar situat în apropierea unei secţii de votare din comuna Ozun, judeţul Covasna, a fost amendată cu suma de 2.200 de lei.

 „Astăzi, 27 iunie, ora 13,25, IPJ Covasna a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că în faţa unui bar din comuna Ozun, în apropierea unei secţii de votare, se consumă băuturi alcoolice. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat care consuma băuturi alcoolice în exteriorul unui local, în cauză fiind luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 2.200 lei, atât a acestuia, cât şi a vânzătoarei care a comercializat băuturi alcoolice la o distanţă mai mică de 500 m de secţia de votare, sancţiune prevăzută de art. 81, alin. 5 din Legea 115/2015″, anunţă IPJ Covasna.

În comuna Ozun se desfăşoară duminică alegeri pentru funcţia de primar, după ce fostul edil Raduly Istvan a fost numit prefect al judeţului Covasna la propunerea UDMR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...