ALDE: PIB a scăzut cu 12,3% comparativ cu trimestrul I al acestui an, iar Cîţu visează cai verzi pe pereţi

ALDE îl acuză pe ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, că „visează cai verzi pe pereți”, în timp ce datele Institutului Național de Statistică (INS) arată că Produsul Intern Brut a înregistrat în trimestrul al doilea din acest an o scădere de 12,3%, față de trimestrul I al anului 2020.

„PIB se prăbuşeşte, Cîţu se laudă cu măsurile luate! În vreme ce INS arată că Produsul Intern Brut a înregistrat în trimestrul II al acestui an o scădere de 12,3%, comparativ cu trimestrul I al anului 2020, iar în comparaţie cu trimestrul II din 2019 o scădere de 10,5%, Florin Cîţu visează cai verzi pe pereţi. Economia continuă să scadă, iar V-ul domnului Cîţu se transformă mai degrabă într-un U”, arată ALDE într-o postare făcută marţi pe pagina de Facebook a partidului.

Conform sursei citate, cu un astfel de ministru de Finanţe direcţia României este sigură şi anume „spre dezastru”.

„Cu toate acestea, Florin Cîţu se laudă pentru măsurile luate! Adică, mai pe scurt, dl Cîţu se laudă că a dărâmat economia României în timpul mandatului său. Pe ce lume trăiţi? Cu asemenea ministru de Finanţe direcţia e una singură: spre dezastru!”, conchide sursa menţionată.

Citește și: Ministrul de Finanțe: Vești bune din economie, în contextul celei mai mari crize economice din ultima sută de ani

1 COMENTARIU

  1. Pe acest partid ALDE ! Îl văd ca având deja o torpilă în sala motoarelor luând foc. Puneți 10 membri din acest partid ALDE într-o cameră și puneți-le o singură întrebare, veți obține cel puțin 15 răspunsuri diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole