ALDE tărăgănează în mod abuziv numirea consilierului local Remus Gușă la Giurgiu

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE și-a ales de curând o nouă conducere, formată din copreședinții Varujan Vosganian, Mohammad Murad și Mircea Minea. Dar nu se știe dacă aceștia știu ce se întâmplă și în teritoriu, unde par a avea loc abuzuri în funcție.

Este vorba de Consiliul Local Giurgiu, unde un loc a rămas vacant după ce Alexandru Vladu, ales pe primul loc pe lista ALDE, a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate.

În mod legal, în locul acestuia trebuie numit Remus Gheorghe Gușă, cel aflat pe locul secund pe lista de consilieri locali din partea ALDE.

Următorul pe lista sunt eu, Gușă Gheorghe, însă aștept, deși nu înțeleg de ce se tărăgăne numirea mea ca și CL., vă spun cu sinceritate, eu chiar am muncit pentru această funcție, dv știți bine dragi giurgiuveni, dv mi ați dat acest vot care îmi conferă dreptul de a munci pentru dumneavoastră! Sunt convins ca foarte curând voi fi în C.L.”, a scris Remuș Gușă pe Facebook explicând situația în urmă cu câteva luni.

Din păcate, numirea în funcție nu a avut loc, fiind amânată în mod repetat. Și se pare că se dorește numirea unei alte persoane în locul lui Remus Gușă, ceea ce ar fi o ilegalitate dată fiind lista de consilieri cu care ALDE a participat la alegerile din 2020.

Remus Gușă ne-a declarat că se încearcă înlăturarea sa de pe locul de consilier din partea ALDE pe motiv că nu a achitat cotizația către partid. „Ceea ce nu este adevărat, sunt cu cotizația achitată la zi. Dar se pare că se vor schimba regulile în timpul jocului doar că să nu fiu numit consilier”, spune Remus Gușă.

De altfel, la campania din 2020, Remus Gușă a fost unul dintre cei mai implicați membri ai ALDE.

Am solicitat conducerii ALDE un punct de vedere referitor la această situația, dar până la momentul publicării articolului nu am primit niciun răspuns. Dar sperăm ca noii copreședinți ai ALDE să ne dea un punct de vedere măcar după minivacanța de 1 Decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...