Alertă cu bombă în parcul Kisellef din București, lângă Ambasada Rusiei

În parcul Kisellef din Nordul Bucureștiului, amplasat în apropierea Guvernului și al Ambasadei Rusiei s-a dat, în această dimineață, o alertă cu bombă.

Polițiștii au fost anunțați, în această dimineață că în Parcul Kisellef din Capitală ar fi plasată o bombă. Cineva a sunat la 112 că a văzut o valiză suspectă, în apropierea Ambasadei Rusiei. În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că era vorba de o valiză cu haine uitată lângă o bancă, au declarat, au pentru PUTEREA, oficiali ai Poliției Capitalei.

În apropierea Parcului Kisellef se află foarte multe ambasade, sedii de partide, dar și sediul Guvernului. Polițiștii au efectuat verificări.

Ultima alertă cu bombă a avut loc în urmă cu câteva zile, la Curtea de Apel, situată pe Splaiul Independenței din centrul Bucureștiului.

Potrivit reprezentanților Serviciului Român de Informații (SRI), aceștia primesc în jur de zece alerte cu bombă pe zi. Echipa SRI a efectuat cercetări, împreună cu polițiștii de la Sectorul 2, iar acum au plecat de la fața locului, au declarat, pentru PUTEREA, oficialii SRI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

ITI Delta Dunării – cea mai mare deturnare de fonduri europene....

Subiectul “ITI Delta Dunării” (investiții teritoriale integrate) este un subiect ce va stârni și mai mult interesul public, pe măsura ce ne apropiem de...