Alertă de incendiu la Spitalul Județean din Timișoara. Manager: A fost alarmă falsă

A fost alertă de incendiu Spitalul Județean din Timișoara. Echipajele ISU s-au deplasat la fața locului pentru a verifica perimetrul clădirii.

Conform managerului unității sanitare, Raul Pătrașcu, a fost alarmă falsă de incendiu. Unul dintre angajați ar fi semnalat că simte miros de ars.

O anchetă a fost deschisă în cadrul spitalului, iar dacă se va dovedi că angajatul a folosit alt aparat decât cele aprobate a fi folosite în spital, va fi tras la răspundere.

“Unul din angajaţii spitalului a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a anunţat că miroase a fum la Casa Austria, o clădire care aparţine de Spitalul Judeţean şi unde e Chirurgia plastică. Colegii de la spital şi cei de la ISU au intervenit repede, le-am cerut să verifice fiecare colţişor pentru că într-o astfel de situaţie nu ne permitem niciun moment de relaxare. Din fericire nu s-a găsit nicio problemă”, a declarat Raul Pătraşcu, manager al Spitalului Judeţean Timişoara, pentru News.ro.

Potrivit lui Pătraşcu, se pare că un angajat a folosit un prăjitor de pâine. O anchetă a fost deschisă la nivelul unităţii sanitare.

“Se pare că fumul ar fi pornit de la un angajat care a folost un prăjitor de pâine. Am deschis o anchetă şi dacă se dovedeşte că aşa au stat lucrurile, angajatul va fi pedepsit sever pentru că este strict interzisă utilizarea oricărei aparaturi decât cele aprobate. Ne bucurăm că nu a fost nevoie nici să evacuăm, nici să mutăm pacienţii, dar şi că atât colegii noştri, cât şi cei de la ISU au intervenit prompt”, a mai declarat Raul Pătraşcu.

În secţia unde a avut loc incidentul nu sunt internaţi pacienţi cu COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...