Alertă în Qatar: Al Qaeda le cere musulmanilor să nu se apropie de meciurile de la Cupa Mondială

Organizarea turneului final în Qatar a tras un val uriaș de nemulțumiri. Nu doar fanii fotbalului, ci și teroriștii de la Al Qaeda și-ar fi dorit ca această competiție să fie organizată în altă țară. Totuși, organizația teroristă le-a transmis musulmanilor să boicoteze Cupa Mondială.

Liderii Al Qaeda le-au transmis musulmanilor să nu ia parte în niciun fel la Cupa Mondială, fiind nemulțumiți, printre altele, că această competiție atrage „oameni imorali”, a anunțat as.com.

Gruparea teroristă țină musulmanii la distanță

Filiala din Yemen a grupării teroriste a lansat acest apel și a spus chiar că organizarea Cupei Mondiale în Qatar este, de fapt, doar o perdea de fum pentru a ascunde „ocuparea țărilor musulmane și opresiunea lor”.

„Îi avertizăm pe frații noștri să nu urmeze acest eveniment sau să participe la el. Țara gazdă aduce în Peninsula Arabică oameni imorali, homosexuali, semănători de corupție și ateism”, au spus reprezentanții Al Qaeda din Yemen, conform prosport.ro.

Organizatorii turneului final din Qatar au anunțat că orice suporteri este binevenit la Cupa Mondială, „indiferent de sex, orientare sexuală sau religie”. Acest fapt a atras furia liderilor Al Qaeda, care își doresc ca toate persoanele musulmane să stea departe de orice înseamnă turneul final.

Organizatorii sunt foarte bine pregătiți pe partea de securitate

În ceea ce privește siguranța și securitatea la Campionatul Mondial din Qatar, peste 50.000 de persoane sunt angrenate să asigure ordinea pe întreaga perioadă de desfășurare. Pe lângă efectivele de păstrarea a siguranței și a ordinii pe stadioane, sunt angrenate și efective ale poliției din Qatar.

Șeful spionajului Israelian a anunțat atentate în Qatar și Londra

Iranienii ar putea organiza mai multe atacuri teroriste la Cupa Mondială din Qatar, dar și în Londra, asta după ce șeful spionajului Israelian a făcut mai multe dezvăluiri cutremurătoare.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole