Amenințări de atentate la Campionatul Mondial din Qatar și la Londra

Dezvăluirile cutremurătoare ale șefului spionajului Israelian arată că Iranul ar putea ataca la Campionatul Mondial din Qatar și la Londra.

Iranienii ar putea organiza mai multe atacuri teroriste la Cupa Mondială din Qatar, dar și în Londra, asta după ce șeful spionajului Israelian a făcut mai multe dezvăluiri cutremurătoare.

Iranul se poartă în cel mai rău, neobișnuit și șocant mod. La Londra, se pregătesc pentru un atac iranian și ei știu despre ce vorbesc. Iranul are activități teroriste și în Statele Unite. 

Nu sunt convins că lumea înțelege puterea Iranului și problema majoră pe care o reprezintă.

Puteți vedea acest lucru în lansarea dronei iraniene de pe teritoriul iranian către un petrolier, săptămâna trecută, și prin alte lucruri pe care le-am menționat. Dorința de a duce la îndeplinire activități teroriste. 

De la începutul anului 2022 până astăzi, și anul încă nu s-a terminat, luăm în considerare mai multe dimensiuni, inclusiv cea cibernetică, despre care am discutat și aici, magnitudinea a zeci de activități. Ne apropiem de 100. 

Din nou, ei au lansat atacuri în regiunea kurdă. Vor să lanseze un atac împotriva Arabiei Saudite. 

Pot să vă spun că iau în considerare să întrerupă Cupa Mondială din Qatar. Singurul lucru care îi împiedică să facă asta este modul în care ar reacționa qatarezii. Este din cauza audienței de acolo.

Iranul este sub presiune, iar această presiune se poate observa în reacții extrem de agresive, pentru păstrarea ecuațiilor și limitelor în care se află. Cred că acest trend va continua”, a declarat șeful spionajului israelian, conform antena3.ro.

Ce i-a promis Rusia Iranului?

La Repubblica se teme că „Iranul și-a predat stocul de drone rușilor și se pregătește să le  predea și rachetele balistice. Dar transferul masiv de arme de la Teheran la Moscova deschide un alt front îngrijorător: ce i s-a promis în schimb regimului ayatollahilor? Există o ipoteză care circulă în cercurile de informații occidentale: Moscova ar putea oferi Teheranului tehnologia pentru rachete hipersonice. Aceasta ar reprezenta o amenințare directă pentru Israel„.

Și Gazeta Wyborcza scrie că implicarea Iranului îngrijorează Occidentul :

„Israelul se teme că Ucraina va deveni un teren de testare pentru ca Iranul să-și perfecționeze tehnologia militară și să o folosească mai târziu împotriva Israelului. Iranul îi înarmează și pe militanții Hezbollah cu același echipament pe care îl furnizează Rusiei și au folosit deja astfel de drone împotriva Israelului. Când au devenit cunoscute informațiile despre livrările de rachete iraniene, Tel Aviv se pare că a decis să rupă politica sa de neutralitate față de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei”, notează ziarul polonez.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Ce se va întâmpla cu electrocasnicele Arctic, odată cu noile modificări....

Cel mai mare producător român de electrocasnice, Arctic, își schimbă numele la aproape șase decenii de la înființare, în urma modificărilor de acționariat. De acum,...
Delirul lui Cîrstoiu: Toma de la Buzău m-a învățat metoda Maradona

Delirul lui Cîrstoiu: Toma de la Buzău a aplicat metoda Maradona

Într-un moment de confuzie și delir, Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD-PNL pentru funcția de primar general al Capitalei, a făcut o declarație șocantă pe...